moomya 22 günlük bebeğim hem mama hem meme şeklinde beslenme ile ilerliyoruz mama veriyorsan su vermelisin diyorlar tecrübeli olan annelerden deneyimlerini öğrenebilir miyim siz su veriyor musunuz
alprn78_ moomya zaten mide kapasitesi küçücük onuda su ile doldurursan kilo alımı olmaz zaten mama ve sütün içeriğinde suda var neden erkenden vermeye çalışırlar anlamış değilim
minikpanda73 moomya mamada su zaten sıcak suyla yapılıyor bide anne sütü alıyor Tamamen sıvıyla besleniyor zaten Sanki kebap yemişte susuz kalmış gibi davranıyorlar Ben oğluma hiç vermedim şuan 6 aylık yeni yeni alıştırmaya çalışıyorum çünkü ek gıdaya geçtik
lceLady moomya Su veriyoruz denilince 1 sürahi dolusu falan saniliyor Mama veya meme sonrasi 1-2 cay kasigi kadar. Hepsi bu 😖
moomya alprn78_ evet benim de kafam karışıyor herkes bir şey söylüyor bu dönemde çok zor gerçekten karar vermek sıcak diyorlar mama veriyorsan su şart diyorlar ne yapacağımı şaşırdım herkes bi fikir söylüyor
merveaka O şekilde diyen olmadı ama ben bebeğime su verdim şuan 5 aylık suyu çok seviyor ve hâlâ aynı düzen ilerliyorum mamadan 1 saat sonra veriyorum gece kalktığında önce biraz su sonra mamasını veriyorum. Yeni dogdugunda da kaynamış ılımış sudan 1 çay kaşığı veriyordum.
moomya merveaka en azından ne güzel sorunsuz ilerlemişsiniz maşallah ben korkuyorum ne yapmam gerek bilmiyorum doktor susuz kalmadığını söyledi ama her gün doktorda da değiliz etraftan da bir sürü yorum geliyor ne yapmam gerek kafam iyice karışıyor
bebek2anne1 moomya ben veriyorum canım 1 çay kaşığı her mamadan sonra bazen hiç vermiyorum unutuyorum ama biz ar mama kullanıyoruz koyu kıvamlı olduğu için doktorumuz verebilirsin demişti.
3kedili2bebekli moomya hayır kesinlikle vermeyin hem anne sütü su hem mama su, zaten saf suyu bebeklerin böbrekleri kaldıramaz şimdi olmasa bile 20 yıl sonra böbrek problemi çıkar bir de ben bir doktora aldanıp verdim içme suyunu kaynatıp verdim doktorun drdigi gibi bebeklerimin ikisi de ishal oldular kendi doktorumuz direk su mu verdin dedi çok yanlış bir uygulama
mamabear_ moomya hayır mama da meme de aynı. Bebek su ihtiyacını karşılar. Zaten mama hazırlarken çoğu su mantıken. Havalar da o kadar sıcak değil ki henüz
papatya_18 moomya bebeklere su vermek su zehirlenmesine yol açabilirmiş zaten mamanın ve anne sütünün içerisinde su var. Su ihtiyaçları buradan karşılanıyor. Ama yinede uzmna değilim araştırmalarım sonucunu söyledim. Bir drye danışın isterseniz
Pelin232323 moomya mamada da su olduğundan su vermeyin diyorlar benim bildiğim yani bizim doktor öyle demişti
ilay-mom moomya ben ek gıdaya geçince su verdim onun haricinde asla su vermedim bence vermeyin ya da en doğru bilgiyi doktorunuza sorun
merilla1 Ya her yerde söylüyorlar anne sütü büyük oranda su içeriyor, mama da sudan yapılıyor neden hala ısrar ederler ki su vermekte anlamıyorum. Birde “1-2 çay kaşığı veriyorum canım ne var bunda” diyenler var kardeşim bebegin midesi ne kadar zaten 😮💨
aliecem moomya emzirmede ilk beş dakika su ihtiyacını karşılıyor zaten ama yine de verebilirsiniz diyor doktor ama vermeye başlayınca hiç burakmayin unutmayın dedi doktor böbreklerini zarar verir dedi ben ağustosta doğum yaptım bir aydan sonra ben yandıkça bebekte susamistir diyerek ara ara çay kasigiyla sonra su biberonuyla verdim