btlbge Ay aşısı huzursuzluğu kaç gün devam ediyor Dün aşı olduk gün boyunca uyumadı huzursuzdu bugün uyuyor sürekli ve huzursuz gaz sancısı yok ama var gibi kıvranıyor
haniball btlbge 3.gundeyim huyu degisti sanki cins oldu benim oğluş mız mız, ağlıyor, uykusu var uyumuyor agliyor, biberonu almiyor,damaginda gicirdatiyor bende gribim double ikimizde fenayız 🥲🙈👼🏻
haniball btlbge korkarım benim gribimde bulaştı hiç huzurumuz yok 🥹 kolunda şislik oldu mu sizin banyo yaptı mı?
btlbge haniball banyo yaptırmadım 3 gün bugün bacakta şişlik oldu hafif buz koydum bir bacağından şişlik hala var kızarıklıkta var bir diğerinde indi
haniball btlbge Gecmis olsun bizim simdilik o sorunlarimiz olmadi huzursuzluk biraz ates var ve benim gribim ona gecti sanirim burundan bazen zor nefes aliyor dolu oldugundan.. Bugun banyo yaptirdim sorun olmadı.. Siz dikkat edin sisligine.. Ebe bana bacagina kolonyali pamuk koyabilirsin ama kolunu hic elleme sivilce gibi olur siser dokunmayın asla lif sürmeyin dedi kol önemli 👼🏻🌸