lunalunuay 3 gün kuralına da uyarak. Ezip zeytinyağı mı karıştırsam. Aynı avokadoyu bir saklama kabında dolapta 3 gün saklayıp verebilir miyim? Biz yemiyoruz çünkü pek.
Kubracigimm lunalunuay bahsettiğiniz şekilde verebilirsiniz. 3 gün dolapta muhafaza olmayabilir , kararır çünkü. Şayet siz yemiyorsanız bebeğinize porsiyonluk olarak baby avokado alabilirsiniz.
handeuraz18 lunalunuay Sade deneyin kabul etmezse muzla verebilirsiniz muzu da denediyseniz ben hep öyle verdim. Dolapta tek başına hemen kararabilir ben ne yaptıysam ertesi gün akşamına karardı hemen. En uzun dayanma süresi suya koyup üzerine limon sıktığımda oldu 2 günde bir avakadoyu bitiriyoruz yeterli oluyor dayanma süresi 🐥
lunalunuay Kubracigimm teşekkür ederim o zaman kötü olacaksa yenisini alırız baby söyleyeyim eşime baksın severse kızım
lunalunuay handeuraz18 muzu pek sevmedi, iki gün dayanırsa üçüncü gün yeni alırız o zaman kalanı da ben yerim madem çok sevemedim ama
Pirasalipuding lunalunuay kahvaltıda yumurta sarısı avakado zeytinyağı ezip veriyordum, ara ara bebek irmiği avakado, keçi boynuzu pekmezi, muz avakado zeytinyağı, bebe bisküvisi,armut, avakado gibi yapıyordum ben birde dolapta beklettim kalan kısmı bişi olmadı
lunalunuay Pirasalipuding daha tadımlara yeni başladık yazdıklarınıız hiçbirini denemedik daha deneyince ben de karıştırıp yapacağım bir şeyler
handeuraz18 lunalunuay Bende muzla çok seviyorum kendiniz için de deneyin 🐥 ayy muzu sevmemesi iyi olmamış ama 1 hafta sonra falan tekrar verin alışır belki ben çoğu mamayı muzla yapıyordum ilk dönem kurtarıcı meyve
mamabear_ lunalunuay normal ezip dümdüz verebilirsiniz. Bence ilk denemede tek verin zaten. Tadımların amacı zaten çocuğun yeni tatlar da denemesini sağlamak. Sevmezse bir şeylerle karıştırırsınız. Benim kızım ilk zamanlar sevmedi. Sık sık teklif ettim çünkü bizim evde öok tüketilir. Şimdi o da severek yiyor. Avokadonun kendi yağı var zaten. Ama dilerseniz koyabilirsiniz. Kullandıktan sonra yarısını bir kasenin içine koyun, iç kısmı kasenin içinde olsun. Yüzeyine değecek kadar su doldurun. Kararmadan kalır 1-2 gün. O şekilde tüketebilir
lunalunuay handeuraz18 ay sormayın ya her tarif muzlu eşim de ben de çok severiz kime çektiyse ama vereceğim ya bir şeyi sevmedi deyip bırakmak doğru değil ara ara teklif edin diyorlar doktorlar