nhdzrl 23 günlük bebeğime dün rsv pozitif denildi sadece burun geniz tıkanıklığı var ciğere inmememiş buhar ventolin cortair verdiler nasıl geçer kaçıncı gün rahatlar sürekli uyuyor kaka sayısı arttı ne olur tecrübeli olsnlsr yazsın korkuyorum
E-annesi nhdzrl oğlum 50 günlükken rsv oldu canım belirli aralıklarla kaldırıp hep hava verdik canım bide burnunu hep serum fizyolojik ile açtık
33Merve Canım düzenli hava vereceksin bebeğini kimse ile temas ettirme öptürme dışarı felan çıkarma bu süre içerisinde
analiko E-annesi peki kaç günde iyileşti 2,5 aylık oğlum dün Rsv virüsü pozitif çıktı ciğerlere inmemiş dedi doktor yatış yapabilirim dedi tekrardan inceledi evde hava makinanız var mı evde tedavi uyguluyalaım dedi cortair ventolin buhar ve azitro antibiyotik kullanıyoruz lütfen cevap verin 😢
E-annesi analiko valla bizim ciğerlere de hafiften inmiş demişti evde hava makinesinden ventolin verdim burnunu hep açtım her emmeden önce 3 gün sonra kontrol verdi geçmezse yatış vercem dedi ama çok şükür geçmişti
analiko E-annesi bizimde öyleymiş çok şükür tam inemeden yakaladık dedi doktor inşallah bizimde çabucak geçer sağolun
melikemelisa Merhaba ikiz kızlarım var 2,5 aylık dün pozitif cıktı ciğerlere inmemiş ama Dr evde atlatmanız zor olur burada yatış verelim dedi yattık ve iyiye gidiyorlar hala geniz balgam ve öksürük yoğunluğu devam ediyor çok ağlıyorlar geçecek ama insallah
Melekravza6 Sizleri korkutmak istemem ama bu hastalık hemen bulaşıcı ve altay’dan küçük çocuklar için daha tehlikeliymiş biz de Önce doktora gittik ciğere inmemiş denilip eve yollandık Sonra bizim takibimizle tekrardan gittik yıne ciğere inmemiş denıldı çocuklar bir kaç saat sonra kötü oldu yine hastaneye gittik Busefee yoğun bakıma alındı çok şükür toparladılar dedik ikizin biri iyi birini de tekrardan ciğerlerde enfeksiyon başladı Bir haftadır evde havaydı Antibiyotikle uğraşıyorduk en son iki gün önce tekrardan acile gittik çocuğum yine yoğun bakımda yatıyor Bir ayda iki kere yoğun bakımda çocuk dua edin Bir an önce yanıma alayım RSV de cıgerler daha hassaslaşıyormuş ve maalesef erkek çocukları Yani x kromozomu daha zor geçirebiliyormuş Evet Doktor Dün bize rsv geçirip böyle ciğer enfeksiyonu tekrarlayan çocukları alerji bölümüne gönderiyoruz dedi Bakalım bekliyoruz biz de