TulayGeriDon adasmummy ikinci el düşünürseniz profilimde chicco var. Neredeyse hiç kullanılmadı. 5bin e vereceğiz
210821 adasmummy besafe izi comfort x3 diğer oto koltuklarına göre yüksek kademeli ayarlanıyor tabii adac testi yapılmış ve en son kademede çok rahat uyuyabiliyor başı öne düşmüyor biz çok memnunuz
seyma51 Bu hafta baby Plus pixi 0-36 kg olanı almaya gideceğim. E bebekte çalışan arkadaşım da onu önerdi
210821 adasmummy isofixli modeli de var Trendyoldan bakarsanız videosu da var emniyet kemeriyle sabitliyorsunuz çok basit çokta sağlam oluyor
gizematadeniz Joie i spin aldim normalde 14 bin falan ama indirimlerde 8500 e kadar dusuyor. Cok arastirip almistim cok da memnunum
adasmummy gizematadeniz onu gördüm canım indirim varmış 8500e düşüyor gerçekten ona bakmaya gideceğiz. İsofix varmıydı onda canım
adasmummy 210821 eşime dedim de canım isofix olsun diyor besafe Osman gönülal da öneriyor bakalım 3 tane var aklımda yoyko bear besafe bi de joie karar vermem lazım
gizematadeniz adasmummy evet isofixli. Hem isize belgeli hem de adac test puani 1.8 ile maxicosi segmetinde. Ben bayilarak aldim. Bir pediatrik fizyoterapist olarak cocugu cok da guzel pozisyonladigini soyleyebilirim