Meri-Mel zdda Evet bu onlardan bir tanesi bizde direk negatif yazıyordu ,doktorunuz yorumlasın başka kan testi de alıyorlar
SevimliHayaletCasper zdda doktor yorumlasa daha iyi çünkü sizin görmediğiniz ama doktorun gördüğü başka değerlerde oluyor. Ayrıca çölyak sadece bu değerle anlaşılmıyor başka tetkikler de yapılması gerekiyor
zdda Meri-Mel yani ben bu sonuçlardan sonra dr gittim ama herhangi bir şey demedi açıkçası geçenlerde biri paylaşmış aklıma takıldı bende bakayım dedim bizimde bu değerler yüksek çıkmış sizde acaba hangi değer negatif yazıyordu
zdda Meri-Mel yani çölyak pozitifmi oluyor anlamadım Değer referans dışı çıkmış kafam karıştı dr bisey demedi tekrar gideceğim bakalım
SevimliHayaletCasper zdda bak bizim değerimiz pozitif çıktığı halde doktor çölyak değil dedi. O yüzden doktor birşey demediyse yoktur merak etme. Olsa mutlaka söylerdi
zdda SevimliHayaletCasper ay teşekkür ederim canım içimi rahatlattın yani sonuç gösterdim bir şey demedi çünkü ama mutlaka yine gideceğim kafama takıldı olsa söylerdi diye düşünüyorum bende