Kızlar bebeğim gıdaya 6 ay 7 günlükken başladı. 6. Ay sonuna kadar kabak , bal kabak, patates ,brokoli ,avokado, havuç, elma , armut , yumurta sarısı ve yoğurdu tek tek üç gün vererek ilerledi. Sonrs yumurta verdiğim gün çok kötü pişik oldu sonraki üç dört gün sonrada diş sancısı başladı. Yumurta alerji olabilir mi bilemediğim için daha sonra vermedim . Diş sancııs çektiği dönemde gerçekten bir şey ağxkna koymadı emmek dışında ağzını sımsıkı sıktı sadeve yoğurt yedi. Bir günfe armut elma irmikli mama yaptım o diğer günler katıls katıla ağladı yememek için. Şimdi 7 ay 15 günlük Instagram’da pankek tarfikeri neredeyse yemek tarifleri var ama ben nasıl devam edeceğinmi anlayamadım. Geç kalmış gibi hissediyorum. Hem bezelye muz vs gibi yeni gıdalara da üç gün kuralıyla başlamayavak mıyız üç günle nasıl bir ayda o kadar şeyi tadabilir. Hemde pankek yiyebileceğini ua da üç öğün yiyebileceğini xannetmiyorum . Bebeğim gerçekten ağzını açmıyor xorlsrsam ağlıyor diş dönemi inanılmaz zor geçiyor bizim için. Siz nerelerden takip ediyorsunuz örnek bir listeniz mi bsr ben mi beceremedim. Kv ve eşimde durmadan şunu bunu niye vermiyorsun diyor. Annem bile şu bu ver diyor . Alsa veririm ben alerji hastasıyım diye korkuyorum her şeyi bir anda veremiyorum ne bileyim. Bana bi akıl verin 🥲😭