Alya_momss Pazar günü kızımın 2 yaş doğum günü iftar sonrası kutlayacağız. 2 kaynım eşleri çocukları anne babam kardeşim eşi ve biz olacağız. Hepsini iftara çağırdım sonrada pasta keseriz diye düşündüm. Yemek olarak kafam biraz karışık 🙄 mercimek çorbası lahmacun yeşillik birde bir meze yaparım dedim ama annem lahmacun tek başına az olur sulu bir yemek daha yapalım diyor. Sizce yeterli mi ya da ne yapabiliriz?
Mrve19 Alya_momss ben de Çarşamba günü aynı planı yapacağım ama biz kalabalık olacağız o yüzden mercimek çorbası, içli köfte ,sarma ,Havuç tarotor ,yoğurtlu köz patlıcan mezesi ,pilav ,Tavuk but ve Patates yapacağım tatlı olarakta pasta zaten
Mommyhann Alya_momss bence menünüz cok yeterli zaten orucun ortalarındayız çorbayla bile doyuluyor mide kücülüyor ki lahmacunda yeterli bence başka bişey yapmayın
Alya_momss uykusuzanne__ ya bende öyle düşündüm. Ki zaten lahmacun doyurucu sulu bir yemek daha fazla gibi
Berfu Aynı şekilde bende doğumgünü için ailelerimizi iftara çağırdım yarın için bizde iftar sonrası pasta keseceğiz inşallh:)valla şimdi oturdum daha biraz hazırlık yaptım Allah sizede kolaylık versin nice güzel yaşları olsun evladınızın buarada🌸menünüze ortaya zeytinyağlı tarzında bişiler yapın dicem ama lahmacunlada cok gitmez gibi ana yemek seçiminiz biraz menüyü kısıtlıyor gibi ama yetersiz değil bence😍
Alya_momss Berfu çok teşekkürler size de hayırlı yaşlar dilerim 💕 aslında basit ve doyurucu olsun istedim🫠
Kedilivebebeli1 Bencede menünüz yeterli ama küçük bir tencere sulu yemek yapabilirsiniz.Belki lahmacun yemek istemeyen olursa çeşit olur diye düşünüyorum yenmez büyük ihtimalle ertesi günde siz yiyebilirsiniz sonuçta ziyan olmaz
Kedilivebebeli1 Alya_momss gelen kişilerin damak zevkini siz bilirsiniz bence taze fasulye, etli patates, tavuklu patates gibi bişeyler olabilir.Ben böyle bir menüde misafirliğe gitseydim mesela çocuğum lahmacun yemezdi.Bana kalsa ama menüye bayılırdım 😃 evimizde de yediğimiz şeylerdense böyle farklı şeyler daha çok hoşuma gider
Alya_momss Kedilivebebeli1 çocuklarda lahmacun yiyor aslında herkesin yiyeceği birşey o yüzden sulu yemek düşünmedim annem biraz kafamı karıştırdı açıkçası az olur çeşit diye 🤷♀️
deleted20517 Alya_momss lahmacun tek yeter ya mezeye bile gerek yok çorba yeşillik ve yanına soğan söğüş yapsanız ayran bide yeterli