beyzzsenturkk_ mervearsln kelin ilacı olsa başına sürermiş bende 50leri görmek istiyorum artık 69um su an allahtan boyum var sırıtmıyo bugun diyete giricem dedim akşam mantıyla ekmek yedim ben sanırım veremicem😄
canseltkn mervearsln aralıklı oruç yapabılırsın bol şu proteın sebze agırlıklı az mıktar karbonhidrat tüketerek ilk önce kan degerlerıne baktır onlara düzene gırdıkce kılo vermek kolaylaşıyor
gunay2007 mervearsln ekmek hamur işi kes dukan birası yap süte biraz kahve biraz tarçın ekle iç net gider kilolar ben 70 den 64 e indim suan
Ballikizim99 mervearsln bende 76 kiloyum doğuma bile 74 ile girmiştim nasıl bu kadar kilo alabildim 😅 3 gündür baya dikkat ediyorum iftarda çok çok az porsiyon yiyorum sahurda da öyle. 3 gündür dikkat ediyorum ya şişlinliğim indi gibi hissediyorum bu sefer çok kararlıyım hedefim 65 bide yürüyüş yapsam süper olacak ama çocuktan fırsat bulamıyorum ki evde yapılan egzersizleri de ben sevmiyorum 🤷🏻♀️
00pamuk00 Ben de buraya konumlanayim belki banada faydası olur hamileligimde ne kadar kilo aldiysam doğumdan sonra biraz verip sonra hepsini geri aldim su an doğum yaptığım kilomdayim ve hgyatim boyunca 50 kg ı neredeyse hic görmüyordum ama simdi emzirdigim icin de ne boğazimi tutabiliyorum ne de spor falan yapabiliyorum 😅
mervearsln ☹️kizlar ben 50 kiloydum evlendim 60 oldum hamile oldum doğum yaptimda 70tim az verdim geri aldım hala70 ve malaesef veremyorum ağzımı tutamıyorum herşeyi yiyorum oruç tutyorum ama akşamdan sonra lop lop gidyo
1prensesannesi__ Ayyy bende 68,69 larda gidip geliyorum emziriyorum ama bu yaz fit girmek istiyorum nasıl olacaksa artık bilmiyorum yeni kıyafet bil3 almıyorum geçen seneden beri kilo vercem diye eşim diyetisyene göndermek bakalım inşallah yine yatmaz bu iş 😂
mervearsln Kizlar keşke bende bu yaz fit olmak istyorum eski kilomu özledim resmen 50 kiloyken şu an 70 bide aynada kilolarimi gördükçe bı tuhaf olyorum cok yuryemyorum dedin gibi çocuktan fırsat olmuyor işimi bile zar zor yapyorum