goney Kızlar selam, kızım nerdeyse 14 aylık. Bir haftadır gece her uyandığında en az 1 saat emiyor ve yatağına yatırdığımda uyanıyor. Artık takatim kalmadı. Aynı durumu yaşayan var mı? Gözü kapalı ama ağlıyor gibi oluyor. Kabarık dişi de yok gibi.
arven2024 goney bizde 14 aylık olduk sanırım atak haftasindalar sinir krizi geçirir gibi ağlıyo uykuya direniyor gece uyandığında Emiyo yatıyo iki dakika geçmiyor ağlıyo tam 4 kere böyle oldu bu gece ama bir haftaya geçer diye düşünüyorum
likeli goney benim kızım da yaşadı bunu ama peş peşe alttan üstten diş çıkarıyor ben ona yordum. 2 ayda 4 diş çıkardı devamı da yolda 1 hafta iyi oluyor 1 hafta kötü
benimoglumukurtarinesraa Merhaba ben de bu konuyla ilgili post paylaştım. Dolunaydan dolayı oluyor maalesef
goney arven2024 inşallah, gece hep uykusunda da söyleniyor mu peki? Rahat edemiyor gibi halleri var bizimkinin.
arven2024 goney evet özellikle uyanıyor emiyor sallıyorum tam uyudu yatağa koyuyorum çığlık atarak ağlıyor ve kendini arkaya doğru atıyor 3 gündür böyle
goney likeli biz de 5 diş çıkardık bu ay. Onun etkisi de olabilir mi bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin 😅