Serpil09 benimki 4 yasında benım kulağımda 7 delık burnun da ayrı delık var ne bır kupem ne bır hızmam var zamanında çok taktım bıktım sımdı küpe gpresı gözüm yok.sız düşünün kı hanımefendi’nin çeşit cesıt küpesi var daha aldırıcakta bıktım almaya almıyorum 12 renk ojesı var ben en son ojemı 13 sene önce evlenirken sürdüm tokalar fışkırıyor asla takmıyor sadece aldırma meraklısı.o bıleklerı o kolyeler 10 parmağına bırden yüzüklerini takıyor bır yerde unutur ya da kırılırsa o yüzükler vay halımıze 40 kıyamet..benden çok çantaları var.kıyafet hususunda takıntılı degıl çok şükür ne alırsam kabul eder ama kombininı kendı ayarlar eğer saçma sapan bır kombın degılse karısmam zıra bazen tütülü elbısenın altına tayt gıyesı gelıp boynuna 10 tane kolye takası gelıyor bayıltıyor beni konuşuyorum bır sekılde ikna ediyorum makyaj kırmızı cızgım asla sürmesine müsade etmedım sadece hıpp marka dudak nemlendırıcısı var kı onuda bılerek aldım kısın dudakları çatlayıp kanıyor ben kendım sürüyorum özellikle zaten.elıme yüzüme krem surersem kendı kremlerimden vermiyorum kızımın kendı nemlendirici kremlerı var onu sürüyoruz anne kız ayna karşısında. Benden kat ve kat ısvelı cilveli. resmen adının anlamını taşıyor her gırdıgı ortamda hal ve hareketleriyle parlıyor