GoktugMoms__ SevimliHayaletCasper benimkiler krem mümkünse almayın kaçın yani🤭 alicaksaniz bile sadece 1 tanesini alın krem çünkü hep siliceksiniz😂
SevimliHayaletCasper GoktugMoms__ bende krem kullandım ilk koltuklarım kremdi öyle hep silmedim kirlenmedi tabi o zaman çocuklar yoktu. Şimdide büyüdüler kirletmezler pek. Zaten çoğunlukla mutfakta duruyorum akşamları salona geçiyoruz
denizse SevimliHayaletCasper bende sevmiyorum ama çocuklu evde kolaylık kesinlikle biri gelince hemen kaldır örtüyü ohh mis gibi tertemiz gidince tekrar ört annemin taktiği beyaz mobilyaları tertemiz 🥰
Alya94 Salon takimim divanev helis modelinden. cok memnunum soft ve ferah duruyor . Foto eklemeyi bilmiyorum ama internete yazarsaniz cikiyor
Minnakordek seda_akkl asıl koyu renk pismanliktir😂 orta karar olsun ne çok koyu ne de çok açık ama illa biri i sececeksem açık renk seçerdim alırdım
SevimliHayaletCasper balom crossa baktım da o şekil deri gibi istemiyorum nubuk sanırım. Aslında en kullanışlı onlar 😄 istikbalinki güzelmiş
SevimliHayaletCasper tospikannesi_ o anlattığın tarzdakileri bende hiç beğenmiyorum şimdikiler çok güzel. Moda olsa da olmasa da göre göre illaki bi bıkkınlık geliyor ama yapacak yok yani 😄
ppzeynep SevimliHayaletCasper Doğtaş Giza köşe takımı aldım yakın zamanda. Aşırı aşırı memnunum. Çok şık ve çok rahat. Ben tek renk tercih ettim ancak her modülü istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
GoktugMoms__ SevimliHayaletCasper çok istiyorsaniz örtü kullanırsınız bende yıkama makinesi alıcam artık
ZeydsMom SevimliHayaletCasper oyle seviyorumkii boylee renkler benimki krem rengi ama kremlikten eser kalmadi heryerinde cikmayan lekeler . Valla cocuklar buyusun oyle degistiririm artik diyordumkiii gecen bi video gordm 14 yasindaki cocugu sen koy kalemi arka cebine otur beyaz kanapede murekkep ak ve yaylaan kal haberin bile olmasin. Ay videoya bakarken goz yasim pit oldu. evlendirip oyle degistiririm artik 🤣
SevimliHayaletCasper ZeydsMom ama bu büyük insanın da başına gelebilir 😄 evlendirince de torunlarla gelecekler yine bebekli ev olacak 😂😂
Alya94 mmomyskaan evet keten kumas benimki. Farkli kumas turleri yaparlar mi bilmiyorum ama internettekinin aynisi benimki keten kumas yani