gunduzanne Kızlar uykuya geçiş için kullanmak zorında kalıyorum çünkü ağlarken pat diye susuyo gözleirni kapatıyo. Zararlı mı sizce ya bebeğim 48 günlük
karimle gunduzanne bi zararını duymadım ama piş piş sesi seçin bence digerkerinde büyük insanın bile başı çatlıyo benim başıma agrılar giriyodu digerlerinde
hunilimomy gunduzanne 29 aylik hala ninniyle uyur bebekken de beyaz gürültü vardi hiçbir zararını görmedim
alexab gunduzanne hayır değil neden zararlı olsun. 6 aya kadar beyaz gürültü 6. Aydan sonra ninni açtım ben. 10. Ayda da hepsini kapattım kendim söyledim şimdi sadece pış pış yapıyorum.
210796 ilk oglumda 6 ay kullamdim.simdi kizim 5 aylik hala kullaniyorum.dis sesleri kesmekde cok iyi.irkilib uyaniyor yoksa
eceonon 5 aylık hala kullanıyorum, kapatınca ne kadar güeültülü olduğunu fark ediyorum sadece. Horlayan biri varsa özellikle hayat kurtarıcı
mamabear_ gunduzanne zararı olmadığını söylüyorlar ama her şey gibi o da alışkanlık yapabilir. Onsuz uyumayabilir vs. Şu an çok küçük belki daha sonra azaltabilirsiniz. Şahsen 1-2 gece denedim kızımda işe yaramadığı gibi kafamı şişirdim boş yere.