Sulee_ Çamaşırıma gelmiyor temiz ama peçeteyle silince kan geliyor adet oluyorum orucu bozmali miyim şuanda?
hasibekar Sulee_ orucun bozulmuş zaten canım bu arada günaha girmezsin az da olsa peçeteye geldiyse adet döngün başlamıştır haliyle oruç ta gider
Sulee_ minikveannesii ya şimdi camasira yada pede bulasmiyor peçeteyle silince geliyor o yüzden bi tereddüt ettim
Sulee_ mematiii ya şuan çamaşırıma yada pede bulaşmamış hiç peçeteye silince geliyor o yüzden bir tereddüt ettim
Aaayyssee Sulee_ eğer adet günleri içerisindeyseniz leke kadar bile gelse adet sayılırsınız zaten orucunuz bozulmus
femay Sulee_ kan geldiği anda orucun zaten bozulmuş oluyor pede ya da iç çamaşırına gelmemiş olması bunu değiştirmez. Peçeteye gelmiş ve görmüşsün
YumukluSucurtaa Sulee_ günaha girmek diye bişey yok bı arkadaş öyle yazmış evet orucun bozuldu kazasını tutucaksin ama hocalarımız saygıdan beklenir az kaldiysa diyordu
Sulee_ YumukluSucurtaa yaaaa şimdi bu yorumu görmek üzdü beni su içtim kızıma yemek yedirirken bir kaç kaşık ağzıma attım yaa bisey olurmu kendimi çok tuhaf hissediyorum şuan sanki orucu kendim bozmuşumda günaha girmişim gibi
YumukluSucurtaa Sulee_ yok sıkıntı olmaz ☺️ günaha gitmiyorsun hani vakit az kaldiysa 1 saat kadar hocamız saygıdan beklenir ama yemekte günah değil demişti