mervetomrisece 1 aylık bebeğim var Sağ göğsüme dokununca çok ağrıyor, eğilince ağırlık yapıyor ağrıyor emzirirken canım çıkıyor o göğsümü sertlikte var. Sağım yaptım sıcak kompres yaptım ama geçmiyor var mı başına gelen ne yapabilirim yardım eder misiniz
Karanirem mervetomrisece doktora gidip antibiyotik başlamalısın ve antibiyotik içerden muhakkak emzir ve gögsünü düzenli olarak sağ hatta gitmeden şuan bile sağmaya başla
ptrirem mervetomrisece antibiyotik çokta önerilen bir şey değil ve hemen başlamıyorlar bebeğim 1 aylıkken bende mastit oldum youtube de elanur vardar ın mastit masajını izleyin ben onu uyguladım geçti masajla beraber sağım yapın bebeğiniz belki tam boşaltamıyordur göğsünüzü
patlakprezervatif mervetomrisece benim de göğüsümün bir kısmında şişlik ve ağrı vardı. Önce sıcak su torbası ile göğsüme sıcak kompres uyguladım. Sıcak suyun altında masaj yaptım sonra da emzirdim, geçti
aliecem mervetomrisece sürekli boşalt canım tek çaresi boşaltmak antibiyotik te kullaniyosun doktara gidip çok zor Allah yardımcınız olsun benim atesimde çıkıyordu dört kere filan oldum çok kötüydü duş al bide göğsüne sabunla masaj yap biriken süt kanalin açılsın rahatlarsin
mervetomrisece Karanirem ptrirem Sıcak su kompres masaj sağım ve çocuğa sık sık emzirterek geçmek üzere oldu
Karanirem mervetomrisece evet bölye atlatırsanız şükredin ben bunların hepsini denedim geçmedi ameliyat oldum ben havluyu kaynarsuya batırıp gögsüme koyuyordum