edakuzi rosemihra evet görmüştüm şikayetvar da biz de kullanıyorduk öyle bir şey yaşamadık. Garantisi falan var mıydı acaba iade edin yenisiyle değiştirsinler
mirooooo rosemihra biz junoyu 2 ay civarı kullandık sonrasında yatağının içine reflü yatağı aldık linkini bırakırım uzun sürede onu kullandık sonra düz yatmay geçirdim zaten
mirooooo rosemihra evet memnun kaldım junodan sonra ona geçiş yaptık ama her reflü yatağında olan sorun hareket ettikçe bebek aşağı kaymaya başladı zamanla eğimden kaynaklı 🤣 ben dönmeye başlayınca bıraktım o yatağıda
mirooooo rosemihra evet biraz zor bi süreç ama bi kaç aya rahat edersiniz ya bende öyleydim evde her yer yatak kaynıyo şimdi sonra küçük beşiğe geçirdim sonra normal beşiğe iki katlı olunca bi altta bi üstte vardı gündüz uykusu için altta küçük uygun bişey almıştım şimdi gece beşikte yatıyor gündüzde oyun alanı aldım büyük park yatak gibi onda yatıyor😅
rosemihra mirooooo reflü yatağından sonra düz yatağa alıştı mı ? Mesela park yatağına alışır inşallah benim ki
mirooooo rosemihra evet evet alıştı ama ilk günler çok korkmuştum kusarsa vs diye şükür sorunsuz atlattık
Dogacelik rosemihra sevibebe babynest güzel iki çocuğumda da kullandım çok seviyorlardı. 6-7 aylık olana kadar kullanmıştım
artikbiranneyim rosemihra sevibebenin reflü yatağında yattı benim bebeğim bir bucuk ay sonra sığmadı bıraktık beşiğe geçtik
aybor Ben park yatağın içine ebebekten reflü yatağı almıştım gündüz koltuğa taşıyıp orda uyutuyordum gececyatağının içine koyuyordum 3 ay öyle yattı hem boğulma riskini önler hemde yanları destekli olduğu için rahat uyur
mewle 3-4 aylık olana kadar Reflü yatağında yatırdım Çok rahatı hem başka yere rahat götürüyordun oğlum baya seviyordu🥹