Elfidakaraman Çocuğuma kreşten bulaştı. Dr ilaç vs verdi. Ancak ne kadar ateş düşürü versem bile inmiyor. Dr ilaçlar versende ⅔ gün inmez dedi sizin nasıl geçti tavsiye.
Arelmommy Elfidakaraman oğlum şuan influenza 3 yaşa 2 ay var dr ilaçları içmezse 1 hafta sürer ateşi dedi içse bile 2 gün sürer dedi çok şükür ateşi düştü 2 günden sonra 39.5 bile gördük bol su ve c vitamini alması lazım ve burnunu sürekli açmak lazım
elifilyas2208 Elfidakaraman influenza ilacı düşürüyor en hızlı geçiren o oda 3 gün sürüyor yani kullanın mutlaka benm kız da atlattı bana bulaştırdı ama 8 gün oldu hala toparlayamadım kendimi çünkü dinlenemedim
Kuzeymomss Elfidakaraman Benim oğlum ikinciye oldu. İlk 5 ya da 6 aylıkken olmuştu yanlış hatırlamıyorsam,birde geçen ay oldu. Resmen geçmek bilmiyor. Kulak enfeksiyonu olarak kaldı hala arada ateşleniyor burnu akıyor. Nasıl geçecek bende bilmiyorum
Arelmommy Elfidakaraman 38.5 dan sonrası tehlike diyorlar ama korkmayın ilaçlarını kullanıyorsa 2 günde düşer ateşi ılık banyo yaptırmıştık biz ekstra nemli bez koyduk ve sürekli soyduk oğlumu mecburen tir tir titriyordu ama örtmüyorduk üstünü asla
Elfidakaraman Arelmommy benimde aynı durumda böyle inatçısını görmedim benimde carpoldan çok dolven etkili olurdu ancak ikiside yaramıyor 6 saatte bir deniyor 4 saatte bir veriyorum siz nasıl vermiştiniz
Arelmommy Elfidakaraman dr 4 saat arayla verin dedi eşim pimpirikli biraz genelde 6 saatte bir verdik ateş de dolven kullandık sadece onun dışınds aferin ve grip için toz bir şurup kullandık aferin oğluma çok iyi geliyordu onu içince enerji topluyordu resmen