seher178 Bebeğimin kakası hep mukusluydu ek gıdaya geçince geçti ama hiç kan görmedim deri testindede bsy çıkmadı ama 7.5 aylık ve gazlı hala doktora sordum 5 aylıkken normal diyor bazen benek benek bsyler çıkıyordu ama şimdi cikmiuor bir yol gosterin lutfen
bsrhsnc seher178 benim bebeğim alerjik bir bebek dört ay diyet yaptım bağırsak tepkiliydi gürültülü kaka mukus nadiren kan ve çok gaz. 6.ayda alerji doktoru gazı da olsa ağlasa da yemen yedirmen lazım ki kolay alışsın sen uzak durarak süreci uzatıyorsun dedi. Tabi bebeğin kilo alımı normalse öyle
pamukd seher178 merhaba mukuslu kaka nasıl oluyor ya , benim bebeğiminde vücudunda kırmızılıklar var 2 doktora gittim ikiside alerji dedi ama diyet vs hiç önermediler
seher178 bsrhsnc bnde öyle yapıyorum yediriyorum bebeğimin kilosu gayet iyi mukus gectiki peki ek gidada
seher178 pamukd sümük sümük oluyo kakası kan görmeden kakadan bsy yapmıyor lar ama götürün başka doktora
bsrhsnc pamukd başlarda oluyordu sonradan geçti ben şuan yemeye başladım gaz sorunu devam ediyor ama egzama tarzı şeyler yok