goktugharun Erkek bebeğim 2.790 51 cm doğmustu. 14 gün sonra 18 aylık olacak 8.790 kg boyu 79 cm sizce nasıl?? 🥺Baba tarafı hep uzun boylu zayıf pek kilo almıyor genetik olarak sanırım 🥺
01012024 goktugharun 14.5 aylık 9.5 kilo oğlumda boyu en son 75 di uzadımı bilmiyorum da ortalamaya göre az diyorlar kilosuna zaten bakınca çok zayıf duruyor sizinde az oluyor doğal olarak kilosu ama sağlıklı olması tabiki öncelik
sdakaan Her bebeğin gelişimi kilosu boyu farklı olur benm bebegm de 10,5 kilo 76 cm 16 aylık şuan sağlığı iyise takmayın hiç üzülmeyin
goktugharun sdakaan sağlığı iyi enerjisi iyi ama doktorlar hep az sınırın altında diyip duruyorlar almıyor ne yapayım yani doktorlar moral bozuyor hep
sdakaan goktugharun genelde sağlık ocağındakiler hep morel bozuyorlar ya biz anneler takıntılıyız en hassas olduğumuz şey çocugumz bazen elimizden gelmiyo işte
goktugharun Lavinia_- daha fazla ek gıda yemesi lazım ama cok yemiyor işte sevdiği seyler cok az yani ben artık genetiğe baglıyorum baba ve baba tarafı hep uzun zayıf yani sağlıklı hareketli enerjisi güzel o yüzden doktorların saçma kilo takıntısını takmıyorum büyüyünce alıcak yani
Lavinia_- goktugharun o da var evet benimde kuzenimin kızı 3 buçuk yaşında ama çok minik zayıf asla yaşını göstermiyor ama babası da annesi de zayıf bazı şeyler genetik ve öyle gider yapıcak bi şey yok sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil