damlaz Bebeğim 6 aylık sesli gülmesini bir kaaç kez duyduk karsısına geçip şaklabanlıklar yapsamda yok güldüremiyoruz gülümsemesi azaldı nedendir bu durum yardımcı olur musunuz
hepyerdeyizz damlaz 3 aylık olacak bir aydır belki daha fazlası sesli gülüyor . Ama bebeğin karkateri yapısından kaynaklıdır . Tabi İyice büyüdüğünde duzelmeli
durubalci durubalci damlaz anladım peki bu bi sorun muymuş doktora sordunuz mu? Ben de kontrole gidince soracağım
damlaz durubalci gelişim testi istemişti yaptırdık sorun çıkmadı siz de doktora sordugunuzda beni bilgilendirirseniz sevinirim
durubalci damlaz tabi ki yazarım nasıl bir testti acaba bir de kendi doktorunuz mu yaptı yoksa nöroloji mi?
durubalci damlaz bize de doktorumuz bir kağıt vermişti onu doldurduk bir kaç şeyi de kendisi muayene etti. Sesli gülmediğini sordum hiç gülmüyor ve ses çıkarmıyor mu dedi. Farklı mizaçlı bir bebek dedi. Çok ağlayan bir bebek olmadığı için şanslısınız dedi
durubalci damlaz evet oyuncaklara bakıyor mu gülüyor mu emekleme pozisyonu alıyor mu ismine dönüp bakıyor mu dönüyor mu desteksiz oturuyor mu ba ga da sesleri çıkarıyor mu gibi sorular