Annecik999 Kızlar 16 günlük bebeğim var iki üç gündür uykusunda sürekli hem ellerini ayaklarını uzatıp genleşiyor hem de sanki sancısı varmış bir yeri ağrıyormuş gibi huzursuz sesler çıkarıyor başına gelen var mı neden yapıyor bunu
zeynepdorukefe Annecik999 doktora götürün bence belki gaz değil farklı bir şeydir kontrol eder..her ay rutin kontrolleri var bebeklerin ben her ay götürüyorum..
HavvaTuranKobal Annecik999 evet cok garip sesler cıkartır korkardım hatta sanırım gaz sancıları basladı benimde 20 gunden sonraaa başlamıştı bir de cok acayıp sesler inleme hırlama yapardı sabaha kadar beklediğim olurdu
Elifesma Gazı vardır eğer kullandığın ilaçlar etki etmiyosa çörekotu suyu kullan doktorumuz bize iyi geliyosa eğer kullanabilirsnz dedi faydasını görürsünz umarım uykusundan gaz uyandırıp ağlamasına sebep olur ve o gazı çıkartana kadarda uyumaz muhtemelen bacak ve ağak altı masajıda etkili olur ayak altına masaj yaptıgınızda gıdıklanıp kendini sıkıp osurmasına sebep olacaktır gazsız bol uykulu geceleriniz olsunn