melikejdkdkd  Arkadaslar sabah bi baktım vücudu dökmüş neden olur
acemitazeanne melikejdkdkd benim 2 aylıkken bebeğimde olmuştu doktorla görüştüm mustela krem önerdi onu kullanıyorum düzenli iyi geldi şu an 3 aylık
milletsanakanalizemiolacak melikejdkdkd Benim bebeğimde böyle olmuştu yumurta yeme dedi doktorumuz bana eğer isilik değilse birde yumurtayı kesin isterseniz 😊
melikejdkdkd Kıyafetleri pamuklu, 3 kez duruluyorum, nemliyken ütülüyorum, kıyafetten olmus olabilir diyecekler icin
birprensannesi1 melikejdkdkd işçilik gibi görüyorum ben acaba çok mu sıcak oldu gece üzerine. Güzel bir duş aldırın geçerse isiliktir
melikejdkdkd birprensannesi1 aslında sıcak değildi, emzirmeye kalktığımda hep kontrol ederim vücudunu dus aldırıp deneyeyim o zaman, çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️
melikejdkdkd betul97_ geceleri kaloriferi kapatıyorum burnu tıkanmasın diye, ve üstünde sadece bi kat ince tulum var çorapları çıkarıyorum, üstünde sadece battaniye
avcglfr Bebek yağı kullanıyorsan ondan da olabilir aynı sorun benim bebeğimde de oldu bazı Bebek lerin teni aşırı alerjik olabiliyor bebek yağını sürmeyi bırakınca birkaç günde düzeldi insallah senin bebeğin de iyileşir🌸
melikejdkdkd avcglfr çok teşekkür ederim, kullanmıyorum bebek yağı, uzun zamandır bioderma kullanıyorum aslında ♥️♥️
melikejdkdkd milletsanakanalizemiolacak Ama ikinci oluşu bu yani yumurtadan olsaydı kalıcı olmaz mıydı sizinkide mi çıkıp kayboluyorsu