onlyy Kızlar afedersiniz az önce lavaboda ic çamaşırımda nokta kdr kan fark ettim tam ortada neden olabilir makattan mı geldi yoksa yerleşme kanaması olabilir mi , yani yerleşme kanaması nokta kadarcik olur mu ki bilemedim korkuyorum 😣
berecesel onlyy niye korkmalısınız onu anlamadım? Hamile misiniz, regliniz geçti mi gelecek mi, ilişki sonrası mı yani bilmiyorum detay vermemişsiniz ne diyebilir ki insanlar?
onlyy berecesel hamile miyim bilmiyorum yani düşünüyoruz ama ilişki üzerinden 8 gün geçti bide yerleşme kanaması o kdr az olur mu ki nokta kdr di
aymtii onlyy hamile misiniz? Yani bundan neden korktuğunuzu anlayabileceğimiz hiç bir şey yazmamışsınız
Duyulurum onlyy vajinadan gelmiş olabilir, küçük bir yara da olabilir. orası da hassas bir bölge, tahriş olup kanaması normal, nokta kadar bir kanamada korkulacak bir şey yok.
berecesel onlyy yerleşme kanaması evet az da olabilir hatta çoğu kişide görülmez o da normal. Ama 8 gün çok erken pek sanmıyorum açıkcası. Öncesinde oluşan bir gebelik olabilir belki. Regl de olabilir. Regl gününüze kadar bekleyip test yapabilirsiniz☺️
3kedili2bebekli onlyy hamile değilseniz korkacak bir şey yok ovulasyon zamanı bile arada kan gelmesi mümkün tabi ki müsait bir zamanda kadın doğuma görünün
onlyy 3kedili2bebekli reglime 6 gün var gebelik planlıyorum ama sadece yumurtlam gününde ilişki oldu tutar mı onu da bilmiyorum