Sosyologaannee Doğum yapalı 9 ay oldum nerdeyse bugün âdet oldum ama sökülmüyor gibi ne yapsam gelir acaba emziriyorum da bebeğime zararı olmasin diye bir şey de yapamıyorum .
Minikprenses_1 Sosyologaannee beş ay oldu bende aynıyım bir iki kez azıcık geldi gitti kontrole de gidemedim doğumdan sonra ve karnımda şişlik oldu sanki sizlerdede öyle mi kızlar
ackbusra Bende aynı canım normal doğum yaotım bebebğim 3.5 aylık ama hala adet olmadım ne zaman olur acaba benım gıbı olan var mı?
Sosyologaannee ackbusra normal bu durum kimi hemen oluyor kimi 5 ay 9 ay hatta 1sene sonra olanda varmış emziriyorsanda normal durummus ebeye sormuştum
Sosyologaannee yigitinannesii1 hemen geldi mi söküldü mü yani ağrın falan oldu mu çok mu oldunuz kusura bakmayın böyle de soruyorum da şu an bnde oluyorum da
yigitinannesii1 Sosyologaannee adetten 3 gün çnce fena şekilde ağrım oldu sancı çektim adetin ilk 2 günü de aynı şekil bayağı geliyodu ama 11 gün sürdü
reyonda Benim de üçüncü ayım normal doğum yaptım ikinciyi adet dönemindeyim hemen oldum. Ama böyle aktif değil sanki adet döneminin son günleri olur ya öyle oluyor 3. Günündeyim