Merhaba hanımlar bebegım 2 ay 7 günlük benim kafama takılan birsey var size danışmak istiyorum ben normal doğum ıcın sehır hastanesine gitmiştim 12 saat boyunca normal doğumu bekledım tam açıklık vardı ama bebegım kafasını rahıme dayamadı o yüzden sezeryana döndü ben çok yorgundum normal doğumun sancılarını karşılarken, sezeryan ıcın ameliyathaneye girdiğimde tek hıssettıgım yorgunluk ve bebegıme kavuşmaktı, spinal olsun dedıgımı hatırlıyorum doktorda plansız sezeryan olduğu ıcın nöbetcı olan doktor girdi belımden iğne vurdular hatırlıyorum sonra kolumu uzatıp yattım ama hala normal doğum sancılarımı hissediyordum bebegım baskı yapıyordu alttan ben bunu dedikten sonra hemsıreyle konuştum ve sonrası yok kafamın ıcınde gözümü bır açtım bebegım yanımda bekliyoruz ameliyathanede dışarıya 1 saat sonra cıkarıcaz demısler 22.38 de doğmuş ama hiç bir anı hatırlamıyorum doğumdan sonra spınalden genele dönmüşüm galiba ama doğumdan sonra kontrole gittiğimde nobetcı doktora gittim yine ve doktor ben sana bebegı gösterdım dedi bebegımın o anlarını hatırlamamak beni bir nebze uzuyor ama şükür bebegım sağlıklı bende iyiyim ama ınsan böyle düşünüyor sezeryan doğum yapanlar benimle duygularını paylaşırsa sevınırım ıcımden geldi