Rojdaaaa 26 günlük bebeğim var doktorum birde harveys colex şurubu Verdi sizler kaç ml ve kaç saatte verdiniz
Nnnnn Rojdaaaa ben dün aldım benim bebeğim 2 aylık eczacı 5 ml kullan dedin üzerinde de her defa 5 ml yazıyor .Ve işe yaradı dünden beri rahat çıkarıyor gazını
Deletedmom54 Rojdaaaa ben 5 ml olarak değilde daha az verıyorum bebeğim 26 günlük.özellıkle akşamları verıyorum rahat uyusun diye.öğlen ve sabahta çok ağlarsa veriyorum.bio gaia da verıyorum doktor vermişti günde 5 damla
Nnnnn Rojdaaaa dediğim gibi bende dün kullanmaya başladım ama verdiğim anda alttan cıkarmaya başladı kolay artık tesadüf mü damlanın etkisi mi zamanla görücem ☺️
Rojdaaaa Deletedmom54 bende gece veriyorum ama etki yapmıyor gibi gece çok huzursuz oluyor uyumuyor hiç etkisi acaba kaç saatte gelir
Nnnnn Keremduyguegemen Damlayı buzdolabında muhafaza edin yazıyo siz buzdolabında çıkarıp hemen mi veriyorsunuz soguk olmuyor mu
Nnnnn Keremduyguegemen üzerimde buzdolabında şaklayın yazıyor siz hemen buzdolabından çıkarıp mı veriyorsunuz soguk olmuyor mu
Deletedmom54 Rojdaaaa bence mamadan yada memeden önce verin.birde öle deneyin.düzenli olarak verirseniz etkisi olabilir belki.bizimkinde çok etkısı oldumu bilemem yine gazı oluyo ama çok değil gibi
Oguzhan65_mhrbn Çok iyi şurup düzenli kullandık gazı tamamen bitti oğlumun 5 ml kullandım hep günde 3 veya 4 defa