uykusuzanne__ Nasılsınız benim çocuklar daha uyumadı ikisi da hala ayakta sizde durumlar ne güzel hanımlar 😊
Merveeofs uykusuzanne__ benimki de az önce uyudu bugün babasıyla oyun alanina gitmişlerdi byaa uzun süre yoktu evde geldi yemek yedi biraz oyun oynadık falan pestili çıkmış uzandığı gibi uyudu 🤭
askbebegimmbenim uykusuzanne__ bugün sabahtan beri ev temizliği sil süpür iftara misafirlerim vardı topla temizle üstüne şu saat oldu ve oğlum ağlama krizlerinde uyumamak için direniyor ve yorgunluktan bayılmak üzereyim resmen 🫣🫣😩
Merveeofs uykusuzanne__ tabii yoksa dön dolaş yatak sesinden kafa ütülüyor normalde 😬 bu yorgunluğa yine 9da kalkmaz umarım hshsh
Gulendamybsn askbebegimmbenim bizimde öyleydi öğlen uyutmuyorum zorlanıyo ama akşam erken uyumaya başladı yada erken uyandırıp öğlen az uyutun
58vildan Merveeofs o sırada keşke 9 da kalksalar diyen ben 🤣benim çocuklar 6,5/7 de kalkıyor Allahtan uykuyu pek sevmiyorum 🙈🤭
askbebegimmbenim uykusuzanne__ sorma hemde nasıl bugün bide ayrı yorucu oldu. İnşallah canım senin bebisler neden uyumadı
berecesel uykusuzanne__ 3,5 aylıık sorsanız gündüz dışarı çıkardım hava aldırdım rahatça uyur dedim hala sallıyorum😅 uyuyor ama asla dalamıyor dönüp duruyor emzik atıyor onu arıyor🤦🏻♀️