minikoalaannesi Uyku rutinleriniz nasil uyku egitimi alinmali mi? Salliyor musunuz kucakta mi pispisliyorsumuz kendi mi uyuyor??
deleted20517 minikoalaannesi 25 ayından belli odasina götürüyorum kendi kendine uyuyor şuan 3 yaşına girecek
bisenakillisinzaten minikoalaannesi sallıyorum ama sallanmak asla istemiyor. Kucağımda pis pisleyerek uyutuyum diyorum onda da hemen kalkiyor. Ne yapacağımı bilemedim. Ama yakın zamanda kendim uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum
deleted20517 minikoalaannesi bende ayağımda salliyordum sonra yatağına geçirip yatağını hafif hafif dakikayı kısa tutmak şartıyla salladım mesela 5 dk salliyirsam kademeli o süreyi azaltıp yatağı sallamayida bıraktım şimdide kendi kendine yatağına koyuyorum suyunu içer uyumaya çalışır
ibozey 5 aylık olucak emzirerek öncesinde üst ve bez değişimi yapıyorum ilerleyen süreçlerde emmeden uykuya gecmesını saglıcam umarım basarabılırım
bisenakillisinzaten minikoalaannesi şuan 1 yaşında. İlk kızımda ilk iki gün kucağımda pis pislayarak bıraktırmistim bunda da pes etmicem o şekilde yapcam
CheriBlossom minikoalaannesi 5 aylik suan emerek uyumak istiyor 2 aydir 20:45 de bez degisimi burun temizligi ve pijama giyerek saat 21:00 da yatak odasina goturuyorum emiyor uyuyor uyanip emmeye devam ediyor sonra gece uykusuna geciyor yaklasim 22:00-22:30 civarinda uyumus oluyor insallah emmeden uykuya gecmeyi basarabiliriz
livanurvealpinannesi61 minikoalaannesi oğlumu sallamadım kendi uyurdu. kızım da 15 ci aya kadar ayakta yada beşikte sallanarak uyudu 15 ci aydan beri kendi uyuyor oda
sdakaan Pış pış yaparak uyutuyorum sarılıyorum arada saçlarını falan okşuyorum. 16 aylık bu arada hiç sallamadım ki denedim arada ama istemedi