yeni_anne__ Hanımlar tummy time yaptırıyor musunuz? Yaptırıyorsanız ne zaman başladınız acaba Rica etsemm bilgi verir misiniz 🌸🌸🌸
gg3848 yeni_anne__ ben yenidoğan döneminde bile emzirme yastığına koyup bir iki dk tutuyordum gaz sancısına da iyi geliyordu sonra yavaş yavaş devam ettim🤗
Gokturkmom yeni_anne__ Yeni Doğan döneminde emzirme yastığında saniyelik de olsa tutuyordum zamanla güçlendi 😊 gelişiminde büyük fayda sağlıyor 🧡
aylaa26 yeni_anne__ ben 15 günlükken fekan yaptırmaya başlamıstım doğdugu gün bile kafasını dimdik tutuyordu bebeğim ama kısa süreli yaptırdım hep 1 2 dk felan büyükçe süreyi arttırdım
yeni_anne__ gg3848 bebegim 5 gün sonra 1 aylık olucak erken doğduğu için zayıftı çok zorlamak istemedim açıkçası iyi kötü topladı çok şükür geç mi kaldım sizce
gg3848 yeni_anne__ çok geçmiş olsun yok canım benim geç değil erken bile ufak ufak yaptırabilirsin zorlamadan çok küçük daha 🤗
yeni_anne__ Gokturkmom evett emzirme yaştıgımız varr bizim de yaptırmaya başlacam inşallah teşekkürler 🌸
bikahveicelimmi yeni_anne__ ben dogdugundan itibaren aklima geldikce yaptirirdim ama sık sık yaptiniz mi dersen hayir