sekerszkahve mutlumami bizde fuzul eve yazıldık ama kuralı sistem bakalım ne zaman çıkar çekilişi her ay dört gözle bekliyoruz hayırlısıyla çıksın hepimize🤲🏻
mutlumami sekerszkahve bizimki de kuralı bakalım ne zaman çıkıcak ama en geç 16. Ayda teslim alıcakmışız sizinki de mi öyle
sekerszkahve mutlumami yok bizimkisi öyle değil kurada çıkmazsa beş yıl sonra kurasız vereceklermiş bilmiyorum beş yıl çok uzun bi süre inşallah o kadar sürmez bizim grup 240 kişi ve meblası yüksek
mmutluuu Ar1 evet isteniyor iki kefil istemişlerdi bizden 4 yıl önce ev aldık çekiliş siz sisteme yazilmistik 3 yıl ödeme 3yilin sonunda bize paramızı verip evimizi alacaktik öyle de oldu şükür Konya da oturuyorum
mutlumami sekerszkahve hmm anladım size o paket uygun geldi o zaman bizimkinin de ödemesi yüksek ama daha az kişi var grubumuzda 36 kişi filan
mutlukoala happygencanne bize org ücretini bölmediler ya peşinatın hepsini istediler hatta org bedelini de zar zor 400den 350 yaptılar 300 yapmadılar. Peşinatımız da 1 milyon hatta 2 milyona çıkabileceğimizi de söylememize rağmen
happygencanne mutlukoala Demekki yapan kişi mi önemli acaba organizasyon ücretinden de indirim yaptı kalanını taksitle yardımcı oldu