Oglunasikbiranne08 Kızlar yoğurt yapmak icin günlük süt aldım ama son kullanma tarihi yarınmış . Yoğurt yapsam bugün bir şey olur mu yaa ? Bilenler yazabilir mi ?
Ikrazumra19 Oglunasikbiranne08 bence uapmayin gunluk sutler hemen tuketilmeli diye biliyorum yarihi uzun olandan alin icinizde rahat eder belki midesine dokunur bebeginizin
Kimyambozuldu Oglunasikbiranne08 yap ne olacak ben hep günlük sütten yapıyorum tarihi geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz. Sokak sütlerine güvenmiyorum denetim yok bişey yok!
Heisenberg Oglunasikbiranne08 Mayalamaya bıraktığınız an zaten fermente olmaya başlıyor bugün son günse bişey olacağını sanmıyorum. Belki en fazla biraz ekşi olur. Yoğurt olunca tadına bakın eğer hafif ekşiyse siz yersiniz artık🤷🏼♀️
Oglunasikbiranne08 Ikrazumra19 valla yaptım cnm . İnsallah bir şey olmaz . Arkadaşlar da bir şey olmaz demişler zaten . Rahatsız ederse kendim yerim artık
Oglunasikbiranne08 Kimyambozuldu bende sokak sütü alamıyorum ya içine ne kattıkları belli değil su bile katıyorlar . Bende günlük süt alıyorum . Yoğurdu yaptım bir şey olmaz bence de ya .