ChatGPTanne_ Kızlar meyve emziği aldım kızım 6 ay 18 günlük ben içine ne katıp verebilirim Ya da meyvelerden mesela elmayı haşlayıp mı katıcam nasıl yapıyorsunuz fikir verirmisiniz
aslhnkrts ChatGPTanne_ ben elma salatalık muz koyuyodum koyarken de biraz kesiyordum dikine öyle koyuyodum rahat ezebilsin damağıyla diye hiç pişmiş koymadım elmayı bazen elimle biraz yumuşattım bazen ayı ilerleyince portakal mandalina da koyup vermiştim
crybaby ChatGPTanne_ elmayı rendeleyip koyabilirsiniz,muz,armut rendesiolabilir , haşlama havuç olabilir
bisusbe_ ChatGPTanne_ ben haşlamadan çiğ olarak koydum bir dilim elma bazen muz armut salatalık haşlanmış bir dilim havuç patates.. bunların hepsini şu an koyabilirsiniz
larisa13 ChatGPTanne_ elmayı cam rendede rendeleyip içine koyabilirsiniz, karpuz, muz , armut koyulabilecek meyveleri verebilirsinşx
ChatGPTanne_ aslhnkrts bebeğim 6 ay 18 günlük bu dediklerinizi katabilirim değil mi Şey bide var mesela diş için diyorum yeşil soğan veya pırasa sapı da katsam olur mu
byzyldz ChatGPTanne_ diş için içine elma armut koyup dondurup verirseniz aşşşırı rahatlar sulu meyve koyun epey oyalanır
aslhnkrts ChatGPTanne_ pırasayı hiç denemedim ama soğan verdim onunla diş kaşıyordu Ben 5 aylıkken vermeye başlamıştım az koyuyodum mesela bi dilim elmayı iki seferde koyuyodum yavaş yavaş alıştı
ChatGPTanne_ cLearQueen ilk olunca insan bir tedirgin oluyor 🤣 bide bende panik atak var hemen heyheylerim geliyor 😱 Ama denicem yinede
ChatGPTanne_ aslhnkrts evet bende bu gün elma kattım Salatalık daha taze yumuşaktı diye sonra onu kattım elmaya göre salatayı daha çok aldı dudak arasına emdi falan
ChatGPTanne_ byzyldz soğuk değil canım bazen terletecek kadar sıcak oluyor malum çatıda oturuyorum 🥲 Ama denicem teşekkür ederim 🤩