minedrms Hanımlar merhabalar bebeğim 4aylık ve sağlık ocağın verdiği demir ilacı var alerjisi var dedim ama Hemişre biraz ilgisizdi yeni atanmıştı demir ilacını vermeye korkuyorum bi sorun olur mu Vegaferon ismi
pamukd minedrms merhaba doktorumuz sağlık ocağının verdiği demir ilacını önermemişti . İçerisinde yararlı olmayan bi madde bulunuyormuş . Sidefer kullanıyorum ama ocean marka kullananda var . Sizin bebeğiniz alerjikmiş doktorunuza danışmadan kullanmayın derim
myavocado minedrms bizim doktorumuz demir için endofer, sidefer veya ocean önerdi daha temiz içerikli imiş. D vutamini de ben ocean kullanıyorum, demir de. Alerji problemi de varsa mutlaka doktor önerisi ile kullanın takviye
minedrms Layddiana içeriğine baktım defalarca ama anlamadım açıkçası bebeğim alerjik bi bebek olduğu için korktum d vitamini verdiğimde hemen kustu ve ağız çevresinde döküntü oldu
minedrms myavocado d vitamini verdim hemen kustu ve ardında ağız çevresinde döküntü oldu bende demirden korktum vermedim en iyisi alerji doktoru önermesi ona sorucam hemşireye söyledim defalarca alerjsis var bu gıdalara pek bilgi sahbi Bi hemşire olduğunu sanmıyorum ondan sizlere danıştım ve vermedim teşekkür ediyorum cevabınız için