NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ erişte çorbası yapacağım, yanına ne yapılır falan ona bakıyorum bende
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bisenakillisinzaten canım hiç mercimek köftesi istemiyor 😁 4adet tavuk butum var yemek, sote, yada pilav falan istiyorum💁🏻♀️
papatyagibi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kızart butları yanınada bir makarna ya da salcalı bulgur pilavı miss 😅
gzmkl uykusuzanne__ Mercimek çorba Et sote Tavuklu pilav Çiğ köfte Salata Havuç tarator Cevizli irmik tatlısı
2_surpriz_yumurta01 uykusuzanne__ Şimdilik sadece mantı var yanına ne yapsam düşünüyorum fikirlere açığım
papatyagibi uykusuzanne__ Bezelye ( bebelerim seviyor diye mecburiyettenn ne esim ne ben yemeyiz aslında ama yemek secen bebeler bunu seviyorlar ilginc sekilde 🥲 ) Et kavuracagım Pirinç pilavı yapacagım Birde patlıcan salatası
uykusuzanne__ papatyagibi Birde patlıcan salatası Aynı bende patlıcan salatası tantuni salata tatlı olarakta sütlaç yapmaya karar verdim
huzunkovankusuu uykusuzanne__ mercimek çorbası Hünkar beğendi Pilav Portakal yatağında kereviz Çoban sakatası Tirileçe İçli pide
Ar1 uykusuzanne__ biber patlıcan patates kızartacağım dündende azıcık musakka ve pilavım var bide kelle çorbası
50krsvertirreekk uykusuzanne__ Tavuk köftesi Mısırlı pilav Salata Belki browni kurabiye veya sütlaç yapabilirim emin değilim 🤷🏻♀️😂