ikicocukluanis Kızlar oğlum 18 Mart 2021 Kızım 16 Aralık 2022 doğumlular Oglum suan 3 bitirecek 4 de girecek Kızımda 2 bitircek 3 e girecek degilmi?
Kuzularinanasi ikicocukluanis evet dogru.bitirilen yaş soylenir bi de.kimisi girdigi yasi soyluyor ama yanlis.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ikicocukluanis Benim oğlumda 21 doğumlu, 4 yaşında. Evet bazıları 5ten gün aldı bişiler diyolar 😁 Sanki günü soruyoruz gibi, 4yasında işte Allah Allah 🙄
Aselinannesi0655 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ahahaha o bazısı ben oluyorum ama öyle kız . Ama kaç yaşında derlerse 4 diyoruz tabi
Aselinannesi0655 ikicocukluanis oglun 5. Yılını yaşayacak 5 dem gün aldı ama 4 yaş denir. Benim kızım da 4 mart 2021 li. 4 yaşı kutladık sma 5 den gün aldı
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aselinannesi0655 ben de işte onu anlamıyorum, babamla çok tartıştım bu konuda. Kaç yaşında diye sorduklarında 4 diyorsan neden 5′i karıştırıyorsun yani 🤣
Aselinannesi0655 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala evet kız bnde sinir oluyorum ama doktor bize şey dedi evet 4 yaş ama gelişim okarak 5 yaş gelişimini gösterecek. Bir kızım daha var 7 aylık ama diyorlar 8. Ayını yaşıyor ama 7 aylık 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aselinannesi0655 Hadi ay gelişiminde 1ay ilerden gitsin tamamda yaş gelişiminde neden 1yaş (koskoca12ay) ileri gelişimini gösterecek🙄 Amaan zaten beyin meyin kaldığı yok bide bunu düşünemem 😁
Aselinannesi0655 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aynen aynen 2021 liler 4 yaş , 2023 3 yaş konu kapandı🥰😍
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aselinannesi0655 hayır konu kapanamaz. 2023′ler nasıl 3 yaş oluyor kızım ikiye girecek 🤣
NmalkoC ikicocukluanis doğduğu gibi 1 yaşında demediğimize göre doldurdukları yaş söylenir doğru olan oğlunuz 4 oluyor kızınızda 3