Susuu28_ Kizlar 13 gunlk bebegim var 40 ı cikana kadar isik acik kalir isikta yatar falan diyorlar ya oylemi acaba yoksa geceleri odanin isigini kapatip salonu flan mi acsan loş ısik niyetine
yeni_anne__ Susuu28_ kırmızı gece lambası aldım benn benimde 25 günlük gece lambası alıp takın loş ışık oluyor
nerminisitan Susuu28_ hiç açmadım ışığı şu an 2.5 aylık çok şükür uğraştırmadan kendi kendine gece gündüz ayrımına geçti. Hafif sarımtrak bir gece lambamız var o kadar
dgltkn Susuu28_ 40ı çıkana kadar ışığı kapatmayı düşünmüyorum bizde kapatılmaz 40ından sonra geceyi gündüzü ayırt edebilsin diye kapatacağım
Susuu28_ yeni_anne__ sunu demek istedm sarilik olmasin diye isikta yatirilirya allaha sukur olmadik suan isik kapali yanimda yatiyo holün isigi acik yani artik geceleri kapatim mi hani diyolar ya lohusa kadin cocuk karanlkta yatmaz yannda biri olur flan diye isigi kapatmyada korkmuyo degilim
Susuu28_ nerminisitan bizimkide ins ogrenir gece gunduzu gunduz uyuyor geceleri memr dusunce agizdqn uyaniyor
yeni_anne__ Susuu28_ bizde de de sarılık oldu ama aynı şekilde gece lambası almıştı eşim eve gelir gelmez taktık birde bende çocukta tamamen karanlıkta kalmayalım iyi degil diye hemde gece kusarsa falan görebilirim diye sabaha karşı kapatıyorum zaten akşam aynı şekilde açıyorum