aleksandralarossa Kızlar iftar sırası bana geldi artık herkes sunu yaptım nasıl yazmıs ama şöle bana öneriler yazarmısınız(: etle aram yok neler güzel lezzetli kolay.. 7 gün boyunca misafirim olcak hadi ana yemek ve çorba önerisi yazın bana 🫠🫠🫠
uykusuzanne__ aleksandralarossa Çorba olarak Yayla çorbası Domates çorbası Tarhana çorbası Ezogelin çorbası olabilir Ana yemekte Pilav beyti kebabı Karnıyarık Tavuk şiş Tepsi kebabı Saray kebabı Tavuklu krep bohça Hünkar beğendi Alinazik Bunlar geldi aklıma
Lolik aleksandralarossa Tavuk şiş Püreli isveç köfte Püreli soya soslu tavuk sote Yaptım şimdiye kadar gelen misafirlerime. Bundan sonrakilere dee Çöp şişte sebzeli köfte Patlıcan beyti yapıcam
KayraVeAnnesi_06 aleksandralarossa Çorba olarak ; Ezogelin , mercimek , domates , kremalı sebze , yayla , düğün Et yemekleri ; Beyti , İslim kebabı , milföy çanağında tavuk yada et sote , orman kebabı Aklıma gelenler
papatyagibi aleksandralarossa Sultan / Bohça kebabı. Çok şık duruyor sofrada üstelik lezzetli. Beyti. Kürdan kebabı. Çorba olarakta yayla çorbası, ezogelin, restoran usulü mercimek, ekşili köfte çorbası
aleksandralarossa Bide kızlar bi yemek var kıyma ve patlıcanla yapılıyor tencere yemeği musakka değil.. o yemegin ismi ne ki☺️
JollyBaby aleksandralarossa Arap tavayi demiyorsunuz sanirim. Ama bilmiyorsanız aklınızda olsun cok pratik ve lezzetli oluyor. Bence misafir için en kolay yemekler tepsi yemekleri Etli, tavuklu vs.
aleksandralarossa JollyBaby tavuk balık hiç yemiyorum o yüzden o riske hiç giremem.. arap tava yemiştim aslında güzel (: Patlıcanları minik doğrayıp kıymayla yapılıyor ama ismini bilmiyorum ki
aleksandralarossa uykusuzanne__ yaaa çokk teşekkür ederim o kadar iyi oldu ki bu tek tek yapılışlarına bakıcam ♥️♥️♥️
aleksandralarossa uykusuzanne__ çok teşekkürler ☺️ hep köfte yapıyorım 6 yıldır misafirlere artık değişiklik olsun istedim 🥰
aleksandralarossa KayraVeAnnesi_06 çok teşekkür ederim ☺️ islim kebabı da düşündüm bi sarmasına 2 adet koysam ve 2 adet olarak servis etsem yani toplamda 4 köfte sence yeterli olurmu azmı:)))
KayraVeAnnesi_06 aleksandralarossa Ben bohça şeklinde yapıyordum aslında 2 uzun patlıcana 1 köfte olacak şekilde ama geçen 1 patlıcana 1 köfte sardım daha güzel oldu isterseniz öyle deneyin tavsiye ederim 🙏🏻
aleksandralarossa papatyagibi fırında pişmiyor mu musakka benim dediğim tencere yemeği. Ama yemediğim için çok da ilgilenmiyodum açıkçası o yüzden bi haberim bu konulardan minik patlıcan ve kıymalı
aleksandralarossa papatyagibi çok teşekkür ederim sultan kebabı gerçekten çok şık ama zor görünüyor ya yapamayabilirim çocukşa 😕