MiracAlpinveUmutunAnnesi mucizemm94 Çok özel 😂 1 Ay 8 günlük bebeğime bez sipariş verdik artık bizde böyle 😂
uykusuzanne__ mucizemm94 benim de var bunlardan çok kullanışlı güle güle kullanın ben genelde internetten almıyorum ne kadar pahalıya almışsınız ben ikisini 200 tl almıştım
-Ozge- mucizemm94 Kız ben teklisini 100 liraya aldım istanbulda yaşıyorum. En son oğlumun bayramliklarini sipariş verdim henüz gelmedi 🫠
mucizemm94 MiracAlpinveUmutunAnnesi baya özel 😇 bez ve mama zaten sürekli veriyorum ty’.dan ama arada hoşuma giden şeyleri de almadan duramıyorum 😁
mucizemm94 uykusuzanne__ baya araştırdım ve her sitede daha da pahalıya satıyorlar en uygunu şuan buydu ☺️
beybitolat mucizemm94 aynısından bendede var bende memnunum🥹 bende az önce oğluma yeni bi bornoz sipariş verdim🥰
Whitewomen35 mucizemm94 Bu yağdanlıklar çok şık duruyor güzel günlerde kullanın😍 . Ben en son oğlum için ravla mor karışım aldım geldi dün vermeye başladım umarım iştahına etkisi olur umarımmmmm🙏🏻
mucizemm94 Whitewomen35 ravla mor neymiş acaba merak ettim benim kızımda iştahsız 14 aylık işe yarar insalllah her neyse
-Ozge- mucizemm94 Eskiden 1milyoncu dediğimiz magazalar varya işte şuanda hepsinde var bu yağdanlıklardan ben sancaktepe çarşım avm den aldım
mucizemm94 uykusuzanne__ züccaciye de tekli sorduğumda 250 dediler İstanbul’da pahalı herşey siz yurt dışında uyguna alıyorsunuzdur
Whitewomen35 mucizemm94 Bakabilirsiniz trendyolda var bende doktor tavsiyesiyle aldım bir çok kişi faydasını görmüş umarım doğrudur ve biz de görürüz
mucizemm94 -Ozge- bizim buradaki avmlerde pahalı olmuş tekliler bile 200 250 şimdi pişman oldum iptal etsemmi diye düşünmedim değil😁
uykusuzanne__ mucizemm94 yurt dışından almadım Türkiye’den aldım bu sene 9 ayda yurt dışında her şey ucuz değil maalesef öyle sanıyorsunuz ama değil
Tugcebb mucizemm94 anneme her gittiğimde göçebe gibi taşındığımız ve bavul kırdığımız için az önce bavul ve sırt çantası sipariş verdim 😂
mucizemm94 Tugcebb hahaha benim de bavula ihtiyacım var nerden aldıysanız ekran görüntüsü atarmisiniz bende alsam sürekli kalmaya gidiyorum kocaman çantalarla