tospkk Tecrübeli anneler bebeğim 3 aylık, ağzında böyle beyaz nokta var görümcem pamukçuk olabilir dedi ama 10 gün önce de aynı böyle vardı. Pamukçuk olsa artmaz mıydı? Dokunduğumda çıkıntı gibi değil  
cansa tospkk diş gibi eline batıyor mu? Bende pamukcuk zannettim bi kaç gun takip ettim elime batmaya başladı. Dişmiş
rroselightt tospkk Gazlı bezi/tülbenti karbonatlı steril suya batırıp ağzını günde 3 kere temizleyin, pamukçuksa 3 güne geçer. Değilse de zararı olmaz
beybitolat Pamukçuk olsa daha çok olur diye biliyorum. Banada diş gibi geldi ama 3 aylık içinde diş erken değil mi
MayaliHamur tospkk 3 aylıkken dişin çıkması da normal 24 aylıkken hiç dişinin çıkmamasıda normal doktorumuz demişti.. bu pamukçuğa benzemiyor pamukçuk dilde olmaz mı? Dişe benziyor bu ama takipte kalın bakalım ❤️
tospkk MayaliHamur doğru her çocuğun gelişimi kendine özel 🥰 evet damakta dilde olur diye biliyorum ben de ama görümcem öyle diyince kurt düştü içime ☺️
tospkk Hulya0129 evet onu da gördüm ama sanki o da biraz daha farklı gibiydi internette. Diş incisi ise herhangi bir şeh yapmam gerekir mi
arsaylnc Merhaba benim kızım da iki buçuk aylık onun da bu şekilde diş etinde beyaz nokta var tek bir tane diş mi yoksa pamukçuk mu anlamadım siz sorabildiniz mi bi doktora