sevval_5481 Seveni olduğu kadar sevmeyeni de var parça sorunu fiyat sorunu vs vs kullananlar bakabilir mi
manzaramistanbul sevval_5481 başlığın kenarındaki aparat gibi bir şey çıkmıştı kullanıma engel olmadığı halde yemi turbo başlık yolladılar ama garanti bitmeden bu tarz şeyler için aramanız lazım garantisi biterse parçalar pahalı ben memnunum çık şükür
biimiyomyardimet sevval_5481 neyi sorduğunuzu anlamadım ama her konuda ürünlerinin arkasındalar. Süpürge başlığımda ufak bir kırılma oldu, görüntülü aradılar kayıt açıp hemen yenisini gönderdiler başlığın.
BuzluKahve sevval_5481 Saç ürünleri için sevmeyenini çok duydum ama süpürgesi sevilmeyecek gibi değil
Basmom sevval_5481 bende v15 kardeşimde v15 annemde v10 var. Benim halı süpürme başlığım bozuldu yenisini gönderdiler, kardeşimin de aynı şekilde ona da gönderdiler. Annemin yerdeyken üstüne bastık yanlışlıkla borusu eğildi ona da boru gönderdiler. Performansından da Ben gayet memnunum tavsiye ederim.
biimiyomyardimet sevval_5481 süpürgeyi mağazasından aldım ben. Saç ürünlerini internet sitesinden aldım. Her ikisinde de aynı ilgi ve özen var, gayet memnunum. Bazı parçalarda stok sorunu olabiliyormuş, gelmesi uzun sürüyormuş vs ama sonunda madur etmiyorlar
Basmom sevval_5481 ağır değil bence şarjı da bir evi detaylı süpürmeye (koltuk üstü sandalye üstü, toz alma, parka başlığı ile ayrıyeten süpürme) yetmez ama günlük kullanımda bütün odaları süpürüyorum.
Cileklimilkshake sevval_5481 v12 kullanıcısıyım geçenlerde kesintili çalışma problemi yaşadım. Açıyorum 2 saniye sonra otomatik kapanıyor 2 3 tekrar edince çalışıyordu. DYP’sını aradım önce görüntülü bi görüşme yaptık filtreyi yıkattı falan ertesi gün yine aynı problem. Bu sefer cihazın sadece gövdesini aldılar ve sıfırıyla değiştirdiler gövdeyi. Sorun düzelti tabi. Ben servisinden çok memnun kaldım 7 iş günü içince halloldu kargo süreleriyle🥰