barbiee_ Bana güncelleme neden hep sonra geliyor bi bilginiz var mı😀 mesela yeni sohbet teması falan gelmedi henüz. İnstagramda aynı şekil telefonla mı alakalı acaba 🤔
CuteBadesMama barbiee_ güncellemenin bildirim olarak gelmesini beklemeden ayarlardan kontrol ediyorum, yazılım güncellemesinde görünüyorsa başlatıyorum. Sonrasında uygulamalarımı da güncelliyorum.
whiteblack barbiee_ yazılım güncelleme si var diye bildirim geliyor bana canım hatta yeni gelmişte daha güncellemedim
ZeydsMom barbiee_ esimde iphone mesela 1 aydir sohbet temasi var onda. Bende xiaomi Ama bana 2 gundur geldi 😄 guncellemede yoktu yani. bilmiyorum hep ona once gelir sonra bana 😄
barbiee_ CuteBadesMama iPhone kullanıyorum yazılım güncellemesini kendim kontrol ediyorum da. Normal uygulama ya sene sonra geliyor resmen bana mesela wp de sohbet teması var o henüz bana gelmedi ama herkes de var
CuteBadesMama barbiee_ mesela şimdi kontrol ettim, yine gelmiş güncelleme, IOS güncellemesini yaptıktan sonra AppStore’da uygulamayı da güncellemeyi denediniz mi?
barbiee_ Orenda_ evet aşkım sohbetin ara yüzünü değiştiriyorsun renk değişiyor vs. Ama bana herşey sene sonra geliyor neden anlamadım yani
barbiee_ Orenda_ yok kız whatsapına gir androidse telin ayarlar-sohbet-varsayılan sohbet teması. O bende yok mesela böyle şeyler sene sonra geliyor neden onu anlamadım 🙄