busra200120 Ben senelerdir levotiron 25 kullanıyodum az önce doktorda hipertroidi olduğumu öğrendim. Farklı bir doktora yinlendirdi. Var mı benim gibi olan nasıl bir tedavi izlendi ?
ibr24 busra200120 İlacini yükseltirler canım korkma benimde yükselmişti endokrine sevketmisti oradaki Dr çok güzel ayarladi dozları gebelikte de faydasını görmüştüm baya
mirosunannesii busra200120 hipotiroidiyim 2 senedir hep 50 mg levotiron kullanıyorum sizin tahlil yaptırmanız gerekiyor gerekirse yineleyin çünkü tahlillerde tsh ve serbest t3 t4 lere de bakılmalıdır
busra200120 mirosunannesii bende hipotroidiydim 25lik kullanıyodum tahlil yaptırdım tsh 0.01 t3 ve t4de 1.83 2.32 çıktı
selcan1234z Beni ilk 25 ile başlattı daha sonra 3 gün atıyorum 25 mg 3 gün 50 mg devam ettirdi 1 ay sonra tekrar kan aldılar baktı düşüş yok komple 50 ‘ye yükseltti ama korkma ilaçla düşer
ibr24 Bende hipertiroidim kızlar bende 200 mg levitron kullanıyorum. Ama bi ara araştırma yaptım levitron kullananlar bağırsak kanseri yapıyormuş siz de hiç denk geldiniz mi çok tedirginim almazsak bir türlü alsak ayrı
busra200120 ibr24 hipertiroidi levotiron kullanamaz ki tiroidler fazla çalışıyo demek o. Bana doktor bırakmamı söyledi.
ibr24 busra200120 hipotroidi yavas calismasidir. Yanlış yazmışım isim benzer olunca ama aynı işlem uygulanıyor size Dr bırakın ilacı demisse yüksek ihtimal ilaç fazla gelmiştir bende yanlış dozda yazmışlardı kullandım 0 landı hipertroide çevirdi dr tekrar ayarladı ilacı
ibr24 busra200120 Evet odalarında vardı gittiğim drun tiroitlere bakıyor ona göre nodül varmı varsa botuyu ne söylüyor sonra ona göre ilaç ayarlıyor seni kontrole çağırıyor genel cerrahiden daha bilgili endokrin bölümü bu hastalıkta
ibr24 busra200120 benim 40 di TSH Dr hatta senin kilolu olman lazım demişti hemen endokrine sevketti orda başladık levitrona sonra düştü 3 lerde idi. Gebelikte 6 ya çıktı Dr yine yönlendirdi ilaçlar az geliyormuş doz yükseldi
ibr24 busra200120 O zaman korkma ilaçla düzelir onun için de ilaç veriyorlar ama daha yükselmeden dra git kan ver hemen ayarlasinlar ilacı ihmal etme birde süt ürünlerinden turşu salam sosis gibi ısıl işlem görmüş gıdaları fazla tüketme rabbim iz bırakmayan hastalık şifası versin bedenlerimize çok zor iki turlusude kalp çarpıntısı yüzünden atak geçiriyorum sandım bı ara
busra200120 ibr24 yarın randevu alıcam ama burda kim bilir ne zamana vericekler inşallah yükselmez daha fazla.