Mercan2020 Bebegimin yüzünde pütür pütür çok hafif kırmızı şeyle çıkıyor ben temas tan oldugunu düşünüyor yanak yanak duranlar var evde yada malasefki öpen başka bir şey olabilir mi sizce yaşayan varmı? Alninda başladı şimdi yanaklarındada var
Annesininpogacayanagi Mercan2020 bizimkide yünlü yeleklerden alerji oluyor canım. Mesela eşim sakallarıyla öper hep kızarım öpme diye. Ama dinlemiyor hemencecik kabarıyor kızarıyor ama geçiyo 5 dk ya.
Lilensa21 Mercan2020 normal onlar isilik bebek kilo aldıkça çıkar benim kızımda da var oda bir aylık uzman doktora götürdüm normal dedi geçicidir korkma geçiyor tekrar çıkıyor zamanla biter.
Misskokulum Mercan2020 kesin şundan olmustur diyemem ama genelde çoğu bebekte süt alerjisi oluyor senin yedin süt ve süt ürünlerinden kaynaklı olabilir yine de kesin değil tabi mukuslu gürültülü kaka geçmeyen pisik gaz problemi kakada kan gibi belirtiler de var mi
Lilensa21 öpmekte ilgisi yoktur çünkü biz öpmüyoruz o kadar küçük bebekte öpülmez kesinlikle bağışıklığı yok hemen hastalık kapar beresinden öpüyorum direk ten teması olmadan.
Yorgunanne1 Mercan2020 yeni doğan aknesi olablr bnm bebeğmde de var doktormz cildi çok hassas dedi temas ettirme mmknse kmseyi. Mustela yüz kremni önerdi bnaa kendilğnden geçiyor ama sende destekle dedi. 1 aydır var bir sönüyor geri çkıyor normalmş ama doktorna danış genede
Mercan2020 Yorgunanne1 kimse beni dinlemiyorki yanak yanaga yapıyorlar zaten gaz sorunda var iyice kafayı yedim
Ozlem_yldz Mercan2020 benim bebeğimde de ablamın bebeğinde de vardı. Ben sdocram kullanıyordum pişik için yüzüne sürdüm ertesi gün hiçbişey kalmadı. Ablama da önerdim aynı şekilde onda da geçti sizde deneyin. Ayrıca piştiği de iki saatte geçiriyor o krem.
Ata0905 Mercan2020 aynı sorun bizde de var babasının sakalından oluyor sandım ama nafile enseye kadar dagıldı bepantol sensiderm ve mustela cicastela krem sürüyorum ve bol bol yıkıyorum. Yinede gecmiyor yarın kontrolü var ekstra bişey söylerse doktorumuz paylaşırım.