prenseselsa kızım 15 günlük ama kilo almamıs doğum kilosunu bile yakalayamamış hala daha sabit 2700de duruyor. siz hangi mamaları kullandınız kilo aldırdı mı? hipp kullanıyordum almadı, SMA comfort a gectim dün
ayseeew prenseselsa Aptamil güzel kilo aldırıyor çünkü şekerli sma kullanmadım bilmiyorum hipp kilo aldırmıyor bize yaramadı zaten kustu hep burdaki annelerden okuduğuma göre de zaten kilo aldırmamış sebebi şekersiz olması organik olması güzel bi mama ama malesef böyle 🤷
sedadvc prenseselsa Oğlum 3540 gr doğup 3030 grama düşmüştü ve sarılık olmuştu. Doğum kilosunu da 1. Ayın sonunda yakalayabilmisti. Şu an 5 buçuk aylık 9 kilo. Bence stres olmayın, 1. Ayın sonunda mutlaka yakalamış olur. ☺️
sedadvc ayseeew Doğduğundan beri hipp kullaniyoruz. 5 buçuk aylık oğlum 9 kilo. Bence hipp mükemmel bir mama. Ne gaz yaptı ne kusma yaptı. Aptamili iki kere içti mahvoldu oğlum. Çöpe attım.
ayseeew sedadvc aslında mama işi biraz bebekten bebeğe değişiyor zaten hipp çok güzel bi mama şeker oranı en az olan ama bizi perişan etti malesef geçen bi post vardı hangi mama diye ordaki herkes hipp kilo aldırmıyor yazmıştı.sizin benişe yaramış demek ki sağlıklı büyümeler🌸
sedadvc prenseselsa 1. Ayın sonunda doğum kilosuna ulaşması bekleniyor. Endişelenmeyin. Bazı doktorlar bunu 15 günde sağlamak istiyor ama bebekten bebeğe değişiyor sonuçta.