[silindi] Güzel kaliteli balon zincirleri satan bir sayfaya ihtiyacım var. Partiden sayfasını biliyorum şuan ama başka önerileriniz varsa iletir misiniz 🎊🎈🎈
Busraaslan [silindi] trendyoldan almıştım ben bi satıcı organizasyon pazarı bir diğeri partijetti ikiside güzel gelmişti bulabilirsiniz trendyolda bence hem fotoğraflarına bakabilirsiniz
Aselinannesi0655 [silindi] dolap uygulamasından aldım 1 hafta önce elsa konseptli herşeyini aldım sapasağlam geldi ismi parti perisi
[silindi] Busraaslan teşekkür ediyorum. Baktım ama yorumlarda beklenen gibi göndermeyen sayfalar var. En iyisi alana sormak dedim🌸
[silindi] Busraaslan ya bi şey sormak istiyorum kargosu hemen ulaştı mı sıkıntı yaşadınız mı gecikme gibi
Busraaslan [silindi] ay kusura bakmayın yeni gördüm aldığınız ürünün altında tahmini teslimat tarihi yazıyor o sürelerde ulaştı max 2 gün falan
aresnako [silindi] gerçekten güzellerdi ekstra bulut balonu da vardı sette. Çok sürmedi sanırım 3 gün falan
[silindi] denizse çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık çok güzel olmuş🌸 Kargo ne kadar sürede geldi acaba hatırlıyor musunuz
denizse [silindi] çok teşekkür ederim kargom 4 iş gününde geldi hiçbirinde patlak vs sorun yaşamadım ekstra yedek koymuşlardi