deryaren Kızlar bebeğim çok mu tembel ne oturuyor ne tummy time yapıyor egzersiz yaptırmaya çalışıyorum hiçbirini istemiyor ve üstelik bas bas bağırıyor neden olabilir?
elaangi deryaren benim bebeğimde 6.5 aylık ve aynı şekilde o da hiç bişey yapmak istemiyor su matı aldık time tummy yapsın diye yok oyun matı aldık ilgisini çeker belki üstümde yatar döner diye yok sadece kucak kucak kucak
deryaren elaangi aynen bende aynı şekilde ilgisini çeksin diye değişik oyuncaklar falanda aldım ama yok yani sadece uzanmak istiyor
minnakveannesi deryaren destekli de oturmuyo mu 8 aya kadar normal diye biliyorum ama yine de doktorunuz la görüşün bas bas bağırıyo derkende durduk yere mi yani anormal gördüğünüz ne
deryaren minnakveannesi anormal gördüğüm adam destekli de oturmak istemiyorum hep uzanmak istiyor istedigi olmayınca bağırmaya başlıyor ya aşırı rahatına düşkün yada tembel 😃
elaangi deryaren bizimki tembel bence biraz da tontik çünkü benim bebeğim sizinki em azından uzanmak istiyor ne güzel benimki onu da istemiyor