Merhaba arkadaşlar,
Bir çocuğum var.Simdi 2.ye hamileyim 6 haftalik.Ilk cocugumda 5,6 ay kadar inanılmaz pis bir mide agrisi çektim.Hastane de de kaldım.Serum da yedim.Gaviscon aldım.Hic biri ama hiçbiri geçirmedi.Hep korkardım 2.hanileligim nasıl geçecek diye bir yandanda ümitliyim ama belki daha rahat geçer diye.Yok abi bu benim sınavım galiba.Bir mdie agrisi yaşıyorum resmen hamileligime sevinemiyorum çünkü çok ağrım var.Her türlü şeyi denedim sıcak süt soğuk süt,sıcak su torbası,ağrı kesiciler, bitki çayları yık hiçbiri ağrımı geçirmiyor. Hem de diğer cocugumda 1 aylık başlamıştı bunda da erken başladı.Zayif bir insanım sadece gastrit var.endoskopi de çektirmesin öyle büyük bir sorun çıkmadı hamdolsun ama ben bu ağrıları niye çekiyorum? Allah aşkına bilen biri söylesin ben ağrıdan kafayı yiyeceğim sadece uyumakla geçiyor o da tabi ilerleyen zamanlarda ağrıdan uyutmayadabilir.Cunku ilkinde de uyumamışım ağrıdan.Acule gitsem saatlerce sıra bekle,sonra verdiği ağrı kesicinjn de faydası olmayacak.Bir de ekstra migrenim de tutuyor.Ben ne yapacağım ya 🤒🤒