simgesell34 Arkadaşlar İstanbul devlet hastanelerinde özel Aşıları yapan yerler varmı nasıl gittiniz randevu mi almak gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Umay-gmz simgesell34 merhaba bulabildiniz mi devlet hastanesinde yapan yer, iki üç yere gittim yapmadılar sağlık ocağıda yapamam dedi
cerenkrt simgesell34 cerrahpaşa hastanesine götürebilirsiniz randevusuz sağlam çocuk pol. Gidip kayıt açtırın dün gittim aşılarını yapabilceklerini söylediler
simgesell34 Umay-gmz Kanuni devlet hastanesi yapiormus Küçükçekmece orda çocuk sağlığı bölümünden randevu al orda Elanur hnm var onunla görüşün önce sonra aşıyı alır gidersiniz orası yapıyor ama ben özel Aşıları yaptirmiyorum vazgeçtim
canimsin Sarıyer çayırbaşı mhrsden randevu alıyosun ama gizem kara elitok aşı birimindeki doktor hem muayene ediyo hem aşısını yapıyo
canimsin simgesell34 evet doktorun ismini söylüyosunuz aşı birimi var zaten hastanede direk aşıyı dolaba doyup yapıyolar sonrada
canimsin simgesell34 evet ama yapılması gereken bir aşı ben öyle düşünüyorum ben yaptırdım ama çok bi yan etkisini görmedim çok şükür
canimsin Ben arkadaşa cevap verdim zaten kendisi hastane sordu söyledim senin görüşün sana kalabilir bence :)