ozlemurk Merhabalar ben 1 buck aydır bakır spiral taktırdım ayın 6 da kontrole gittim yerindeydi adet olucam günlerim ama 3 gündür ağrılarım var lekelenmem oluyor sonra düzeliyor ama adet olmuyorum bu normal midir ,bilen yardımcı olabilir mi?
gulten01 ozlemurk Merhabalar şuan aynı durumu yaşıyorum yaklaşık 18 aydır takılı ama bu ay özellikle 3 gündür çok az lekelenme oldu tam regl oldum dedim ama devamı gelmedi oruç zamanı da bu şekilde olunca kafam karıştı ama yine de niyetlendim bu arada regl ağrısıda oluyor ama hala gelmedi
lAmMelodi ozlemurk Olursunuz bazen adet ağrısı 1 hafta çeker ama ortada birşey olmaz.Benim bir zaman 2 hafta gecikti ağrı lekelenmem vardı test negatifdi.
ozlemurk gulten01 zaten oruçtan dolayı biraz üzüldüm lekelenme oluyor devamı gelmiyor dün dedim geleceği yok biraz leke oldu artık hicbirsey yoktu duş alıp oruç tutayım dedim erktesi gün öğlene kadar orucluydum sonra yine lekelenme oldu bugün akşama doğru yeni azıcık afedersin kan gördüm ara ara sancım da oluyor kafam karisti benimde