caniminikizleri fatmaa12345 ben aldım koltuk yıkama makinesi kiwinin çokta memnunum iyikide almışım ama bunu hiç görmedim
fatmaa12345 Koltuklarım cok çok kirlenmis aylardır evde olmadığım için bayram gelmeden yıkacagim insallah
Pelin232323 Kiwinin kullanıyorum hayat kurtarıyor. Keten bide benim koltuklarım en ufak şey iz . Senede bir koltuk yıkama çağırıyordum ama yetmiyordu bebek olduğu için. Eşim araba koltuklarını da yıkıyor arada. Bunu bilmiyorum ama yorumları iyiyse iyidir bence
caniminikizleri Pelin232323 valla benim koltuklarım da keten yüzlerini hiç sevmiyorum hatta bu sene degiştiricez ama yıkama makinesi kurtarıcım oldu bende çok memnunum kiwi kullanıyorum
fatmaa12345 caniminikizleri ya benim kizim çok biseyler döküyor nekadr dikat etsemde cay damlatiyor süt döküyor çikolata sürüyor silsemde içine işliyor gibi midem bulaniyor koltuklarımdan bu aralar surkeli yıkatmayi dusundum ama baktım sandalye yatak vs kulaniliyor bu daha çok aklıma yatti
Pelin232323 caniminikizleri keten pişmanlık gerçekten keşke araştırıp alsaymışım diyorum. Nasılsa temiz tutarım diyordum ama öyle değilmiş o iş :(
morkelebekk54 caniminikizleri ben mumnuniuet acisindan daha iygunu cardi 4 bin miydi neydi onu almayi dusunuyodum mrmnun kalmazsaam rn azindan zararim cok olmasin diye o modelde iyi midir ki
caniminikizleri fatmaa12345 vala bu makine benim elim ayagım oldu diyebilirim cidden eşim bile diyor neden önceden almadık diye oda yıkadı kaç kere acayip kir çıkarıyor
Hry-ayhn26 fatmaa12345 deterjan da koyuyorum ama ilk geldinde hafif lekeleri su ile denedim o şekilde dahi çıkıyor cam silme özelliği falan var cami da güzel siliyo
caniminikizleri morkelebekk54 vala bilmiyorum canım benim kullandıgım bu yorumlara bakın bence bende bunu arkadaslarımın tavsiyesi üzerine aldım onlar çok memnun kalmıstı
morkelebekk54 caniminikizleri o urunun de yorumlari baya iyi ama kararsiz kaldim zarara ugramak da istemiyorum valla